لاستیک درب و پنجره دوجداره – انواع لاستیک درزگیر

لاستیک درب و پنجره دوجداره – انواع لاستیک درزگیر

خانه مکانی برای لذت بردن از زندگی جمعی در کنار خانواده و نزدیکان است. وجود آرامش و راحتی انتظاری است که ساکنان از یک خانه دارند. زندگی در خانه‌ای که علاوه بر هیاهوی بیرون از گزند سرما هم در‌امان باشند فقط با وجود پنجره‌های دوجداره محقق می‌شود. به علاوه می توانید با استفاده از پنجره های دوجداره، از هدر رفتن انرژی نیز جلوگیری کنید. استفاده از لاستیک پنجره از عوامل اصلی عایق‌سازی پنجره‌ها است. در ادامه به معرفی انواع لاستیک پنجره و ویژگی های آن ها می پردازیم.

انواع لاستیک پنجره دو جداره

انواع لاستیک پنجره دو جداره

لاستیک‌های پنجره دارای انواع مختلف هستند و هرکدام ویژگی‌های خاص خود را دارند. از انواع مختلف لاستیک پنجره می‌توان به لاستیک EPDM، لاستیک PVC و لاستیک سیلیکونی اشاره کرد. در ادامه درباره این لاستیک‌ها توضیح بیشتری خواهیم داد.

لاستیک EPDM

لاستیک EPDM نوعی از درزگیرها است که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. درزگیر‌های TPE و TPV نوع دیگری از این لاستیک‌ها هستند که مواد اصلی سازنده آن‌ها، همان موادی است که در تهیه لاستیک EPMD استفاده می‌شود. با این تفاوت که لاستیک‌های TPV و TPE برخلاف لاستیک EPDM قابل بازیافت هستند و می‌توان آن‌ها را با پروفیل جوش داد. این لاستیک‌ها در برابر حرارت، رطوبت و نور خورشید دارای مقاومت بالایی هستند.

درزگیر سیلیکونی

چسب‌ها و لاستیک‌های سیلیکونی از دیگر درزگیر‌های موجود در بازار هستند. این درزگیر‌ها که با نام پلی سیلوکسان هم شناخته می‌شوند، در واقع پلیمر‌هایی با قابلیت انعطاف بالا هستند که از ترکیب پلیمر و مواد کانی- آلی ساخته می‌شوند. لاستیک‌های سیلیکونی در فضا‌ها و صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند که درزگیری پنجره یکی از این موارد است.

لاستیک‌های سیلیکونی نسبت به لاستیک EPDM علاوه بر مقاومت بیشتر، از طول عمر طولانی‌تری نیز برخوردار هستند. درزگیر‌های سیلیکونی به دلیل نارسا بودن در مقابل الکتریسیته از ایمنی بالایی برخورداراند و در برابر حرارت و صدا، رطوبت، هوا و روغن نیز کاملاً مقام هستند.

لاستیک PVC

لاستیک PVC، نوع دیگری از درزگیر‌های موجود در بازار است که به نسبت دیگر لاستیک‌های درزگیر، مقاومت و کیفیت پایین‌تری دارد. دوام این دزرگیر‌ها زیاد نیست و در مدت زمان کمی خشک شده و ترک می‌خورند و در نتیجه این امر توانایی درزگیری خود را از دست می‌دهند. عمر مفید لاستیک PVC نهایتا 1یا 2 سال است. گذشته از نکات منفی ذکر شده، قیمت نسبتاً پایین، تنوع رنگ و قابلیت بازیافت شدن از جمله نکات مثبت این لاستیک‌ها هستند. نکته دیگری که قبل از خرید این نوع لاستیک باید به آن توجه شود، اشتعال‌زایی آن است. لاستیک‌های PVC هیچ مقاومتی در برابر آتش ندارند و در صورتی که در معرض آن قرار بگیرند به سرعت می‌سوزند و از بین ‌می‌روند.

قیمت خرید لاستیک درزگیر پنجره و درب

خرید لاستیک درزگیر پنجره و درب

نکات مهمی که در زمان خرید لاستیک پنجره دوجداره باید در نظر بگیرید به شرح زیر است:

طول عمر لاستیک: طول عمر بالا از نکات بسیار مهم در مورد لاستیک‌های درزگیر است؛ زیرا خرید لاستیک درزگیر پنجره با عمرکوتاه، مصرف‌کننده را ملزم به تعویض‌های زود هنگام می‌کند.

مقاومت در برابر دما: بهتر است برای درزگیری پنجره‌هایتان، لاستیک‌هایی را انتخاب کنید که در برابر دما مقاوم باشند و در صورت سرد و گرم شدن ناگهانی، ترک برندارند.

مقاومت در برابر اشعه ماراء بنفش: در زمان خرید از مقاومت لاستیک درزگیر در برابر اشعه UV مطمئن شوید.

توانایی آب‌بندی: لاستیک درزگیری را انتخاب کنید که مانع عبور آب از درز‌ها شود.

نتیجه

لاستیک پنجره عاملی است که مانع نفوذ صدا، گرما و سرما از طریق پنجره به داخل ساختمان می‌شود. انتخاب درزگیر مطمئن و مناسب برای عایق‌سازی پنجره‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برند نماسازه آلومینیوم، برندی معتبر در طراحی و تولید پنجره‌های دوجداره است. در صورتی که قصد خرید پنجره‌های دوجداره را دارید می‌توانید خرید خود را از سایت namasaze.com انجام دهید.

نظری وجود ندارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *