توری پلیسه ای (قیمت توری پلیسه درب و پنجره)

توری پلیسه ای (قیمت توری پلیسه درب و پنجره)

توری پلیسه از یک نوع پلی استرین تهیه‌ شده است و جنس اصلی آن آلومینیوم است. برخلاف توری‌های قدیمی توری پلیسه جدید تحت تأثیر آب‌وهوای سرد یا گرم و خشک قرار نمی‌گیرد؛ در نتیجه کیفیت بالا و عمر طولانی‌تری دارد. از نام‌های دیگر توری پلیسه می‌توان به توری آکاردئونی یا تاشو اشاره کرد. این نوع توری‌های پنجره‌ای انعطاف بالایی دارند و هنگامی‌ که باز و بسته می‌شوند به ‌آسانی حرکت می‌کند. بسیاری افراد در هنگام خرید توری‌های پلیسه نگران ورود حشرات هستند؛ اما بهتر است بدانید با وجود تسمه‌های بسیار انعطاف‌پذیر که در این توری‌ها نصب‌ شده است این نوع نگرانی را برطرف می‌نماید و مانع ورود حشرات می‌شود. همچنین نصب توری پلیسه در پنجره خانه سبب می‌شود تا تمام درزها گرفته شود و هیچ حشره‌ای امکان ورود به داخل سالن و خانه را نداشته باشد. این نوع توری‌ها آلودگی موجود در هوا را جذب نمی‌کند، اما مانند هر وسیله‌ای که در مقابل هوای آزاد قرار می‌گیرد بعد از مدتی نیازمند تمیز شدن است. در ادامه این مطلب به انواع توری پلیسه و مهم‌ترین کاربرد آن‌ها می‌پردازیم.

توری پلیسه ای درب و پنجره دوجداره - انواع توری پلیسه

انواع توری پلیسه

توری پلیسه انواع مختلفی دارد که بر روی پنجره‌ها قابل ‌نصب است و از ورود گردوخاک و حشرات جلوگیری می‌کند.

توری پلیسه مگنتیک

یکی از انواع توری‌های پلیسه‌ای نوع مگنتیک آن است که شبیه به توری پلیسه جدید است، اما با این تفاوت که توری‌های پلیسه‌ای قابل جدا شدن نیستند. اما نوع مگنتیک توری‌های پلیسه‌ای کاملاً جدا و جمع می‌گردد. توری‌های مگنتیک در ابعاد کوچک و بزرگ قابل ‌نصب و خریداری هستند و نصب کردن این نوع توری.ها بسیار آسان و راحت می‌باشد. به دلیل اینکه توری‌های مگنتی دارای قفل هستند و به‌ صورت خودکار باز و بسته می‌شوند، از بین نمی‌روند و خراب نمی‌گردند.

توری پلیسه رولینگ

یکی دیگر از انواع توری پلیسه جدید نوع رولینگ است که به ‌صورت متحرک با یک نوع قاب ثابت است. البته باز و بسته کردن توری رولینگ پلیسه‌ای به ‌صورت کرکره‌ای نیز امکان‌پذیر است. این نوع توری‌ها در یک‌ جهت به ‌صورت افقی مخصوص پنجره‌هایی که از یک ‌طرف باز می‌شوند یا به‌ صورت عمودی و در جهت عمودی، از طرف بالا به سمت پایین قابل‌ نصب هستند و مخصوص پنجره‌هایی بوده که ارتفاع کم و بسیار کوچک دارند.

توری پلیسه ای لولایی

توری پلیسه‌ای لولایی نوعی توری است که با استفاده از لولا باز و بسته می‌گردد و همانند نوع ساخت توری پلیسه‌ای به ‌صورت پنجره‌ای باز و بسته می‌شود. توری‌های لولایی برای باز و بسته شدن نیازمند فضای زیادی هستند و از معایب توری پلیسِه‌ای لولایی به عمر کوتاه آن‌ها می‌توان اشاره کرد؛ زیرا در مدت کوتاهی لولاهای نصب‌ شده نیازمند تعمیر هستند و در بیشتر مواقع برای درب‌های ورودی ساختمان اداری یا تجاری کاربرد دارد.

توری پلیسه ای دبل فریم

این نوع از توری‌های پلیسه‌ای در پشت قاب یا فریم‌هایی که در پشت پنجره آلومینیومی نصب یا قرار گرفته‌اند تعبیه شده و به ‌صورت کلی ظاهر درب و پنجره ها را از حالت واقعی و اولیه خود خارج نمی‌کنند و باعث افزایش یا کاهش نور نیز نمی‌شوند.

توری پلیسه ای طرح چوب

در بعضی از ساختمان‌هایی که از پنجره‌های دوجداره با طرح و رنگ چوب استفاده‌ شده، بهتر است نصب توری پلیسه طرح چوب استفاده گردد، اگر چه نسبت به طرح سفید توری‌های پلیسه ای قیمت بالاتری دارند.

توری‌های پلیسه ای آلفا

این نوع توری‌هایی که از انواع توری پلیسه محسوب می‌شود تنها برای پنجره‌های کوچک و ارتفاع کم بسیار مناسب است و می‌توانیم به تنها تفاوت آن با نوع افقی را حالت باز و بسته شدن آن بیان کنیم.

توری‌های پلیسه ای نوع بتا

برخلاف نوع الفا، نوع بتا توری‌های پلیسه ای مناسب پنجره‌های بسیار بزرگ و که در جهت افقی قرار دارند و برای درب‌های دوجداره، آلومینیومی، چوبی و آهنی قابل ‌استفاده هستند.

توری پنجره - قیمت خرید توری پلیسه درب و پنجره - مزایا معایب طوری ریلی

مزایا و معایب توری پلیسه ای

توری‌های پلیسه مزایا و معایب زیادی دارند، برای مثال می‌توان گفت که بهترین نوع توری پلیسه‌ای هنگامی‌ که در بین درب‌های آلمنیومی قرار می‌گیرند، اشکال و مزاحمتی برای شیشه ایجاد نمی‌کنند و از خارج ساختمان به نظر می‌رسد که هیچ نوع توری  نصب نشده است. به خاطر راحتی نصب توری پلیسه در بین مردم و طراحان ساختمان شناخته ‌شده هستند.

هر کدام از توری پلیسه‌ای جدید برای بالکن‌های دوجداره و یک جداره مناسب هستند. از معایب توری پلیسه می‌توانیم به قیمت بالای این محصولات که بر اساس قیمت درب و پنجره تعیین می‌شود اشاره کرد.

نصب توری پلیسه ای

برای نصب توری پلیسه باید به مکان و محیطی که می‌خواهید از آن استفاده کنید توجه نمایید تا در هنگام نصب دچار مشکل نشوید. برای نمونه در فضای حمام و سرویس بهداشتی باید نصب توری پلیسه‌ای متحرک باشد؛ زیرا توری‌های متحرک پلیسه مانع ورود و خروج حشرات در این مکان‌ها می‌شود. پس بهتر است برای جلوگیری از نفوذ و تکثیر حشرات از توری متحرک پلیسه استفاده نمایید.

قیمت توری پلیسه

قیمت توری پلیسه به عوامل زیادی بستگی دارد. مثل اندازه درب و پنجره‌های دوجداره و معمولی؛ زیرا به‌ اندازه قاب و چهارچوب درهای معمولی و دوجداره نیاز به توری پلیسه است. طرح و نوع جنس توری‌های پلیسه ای بر قیمت تأثیر زیادی دارند. برای آشنایی بیشتر با قیمت‌ها و اندازه‌ توری‌های پلیسه می‌توانید به سایت namasaze.com مراجعه نمایید و بهترین نوع توری پلیسه را از برند نماسازه آلومینیوم خریداری نمایید.

نتیجه گیری

توری پلیسه یکی از انواع توری‌هایی است که برای جلوگیری از ورود حشرات و گرد و غبار در خانه و مراکز اداری و تجاری استفاده می‌گردند. معمولاً جنس توری‌های پلیسه آلومینیوم است. توری‌های پلیسه‌ای انواع مختلف دارند که می‌توانیم به نوع آلفا، بتا، طرح چوب و غیره اشاره کرد. برای نصب کردن توری پلیسِه باید به مکان و فضایی که قرار است نصب گردد، توجه داشت. از مزایای توری پلیسه می‌توانیم مزاحمت ایجاد نکردن برای شیشه و درب اشاره کرد. برای خرید بهتر و با اطمینان می‌توانید به سایت نماساز آلومینیوم مراجعه نمایید.

امتیاز شما

نظری وجود ندارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − یک =