پارتیشن شیشه ای و قیمت خرید انواع پارتیشن شیشه ای

پارتیشن شیشه ای - قیمت پارتیشن و جداکننده شیشه ای و آلومینیومی

پارتیشن شیشه‌ای یا همان دیوار شیشه‌ای، که به منظور جدا کردن دو مکان از هم استفاده می‌شود برای به کار بردن در دفاتر مدرن، گزینه مناسبی است. اگر به دنبال این هستید که طراحی دفتر کار شما متمایز از دیگر دفاتر باشد ما به شما پیشنهاد می‌دهیم که محل کار خود را با پارتیشن شیشه ای اداری تفکیک نمایید. قیمت مناسب تولید پارتیشن اداری و نصب آسان آن در محل، سبب شده است این پارتیشن مورد توجه بسیاری از کارفرمایان قرار گیرد.

پارتیشن شیشه‌ای یکی از گزینه‌های جدید و مدرن برای جداسازی فضاهای مختلف در داخل یک ساختمان است. این نوع پارتیشن معمولاً از شیشه‌های مقاوم و با کیفیت ساخته شده است که می‌تواند به همراه فریم آلومینیومی، فلزی، چوبی یا پلاستیک در بخش‌های مختلف از ساختمان نصب شود

معرفی پارتیشن شیشه ای و کاربردهای آن

پارتیشن شیشه‌ای، زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که لازم است چند مکان به صورت اختصاصی از هم جدا شوند. استفاده از دیوار شیشه‌ای در طراحی باعث می‌شود هر قسمت آن، از نور بسیار بالایی برخوردار شود. به کار بردن این دیوار در منازل و دفاتر هیچ محدودیتی ندارد به همین دلیل می‌توان آن را در منازل، ویلاها، مراکز تجاری و اداره‌ها استفاده کرد و با استفاده از آن اتاق خواب، حمام، اتاق کار، آشپزخانه، تراس و … را پارتیشن‌بندی کرد. بیشترین نوع مصرف پارتیشن، در نوع پارتیشن شیشه‌ای اداری است.

استفاده از این محصول در تقسیم‌بندی حمام بسیار مورد توجه قرار گرفته است؛ چرا که از ورود رطوبت به بخش‌های مختلف حمام جلوگیری می‌شود. پارتیشن شیشه‌ای اداری، پرکاربردترین مدل از دیوار شیشه‌ای است که در آن با استفاده از سطح شفاف این دیوار، کارفرما می‌تواند مدیریت کامل  روی تمام بخش‌های دفتر داشته باشد و عملکرد کارمندان را مدنظر قرار دهد.

انواع پارتیشن شیشه ای

جداکننده شیشه‌ای، بر حسب مدل نصب و نوع شیشه‌ای که در آن استفاده می‌شود در مدل‌های گوناگونی وجود دارد که در ادامه مطلب انواع مدل‌های آن را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

تقسیم بندی پارتیشن بر اساس نوع نصب

پارتیشن های شیشه ای ثابت

شیشه سکوریت استفاده شده در این مدل پارتیشن، 10 میلی‌متر است که با فریم آلومینیوم و استیل ترکیب می‌شود. پارتیشن شیشه‌ای ثابت، همانند یک دیوار شیشه‌ای است و امکان باز و بسته شدن آن وجود ندارد.

پارتیشن شیشه ای متحرک

همان طور که از اسم این پارتیشن مشخص است زمانی که پارتیشن شیشه‌ ای متحرک را استفاده می‌کنید امکان تغییر مکان آن وجود دارد. به عنوان مثال، با استفاده از پارتیشن متحرک در یک اداره می‌توان، دو اتاق کوچک را به یک اتاق بزرگ کنفرانس تبدیل کرد.

پارتیشن شیشه ای لولایی ارزان

پارتیشن شیشه‌ای لولایی، همانند درب‌های ساده عمل می‌کند و از آن جا که به صورت 90 درجه باز می‌شود، فضای کمی را اشغال می‌کند و راحت باز و بسته می‌شود.

پارتیشن شیشه ای کشویی

این مدل پارتیشن شیشه ای ریلی ، به صورت کشویی باز می‌شود و فضایی که اشغال می‌کند، خیلی کم است که در دو مدل فریم‌دار و بدون فریم وجود دارد. پارتیشن کشویی، بیشتر در طراحی دکوراسیون استفاده می‌شود چون جلوه زیبایی دارد.

پارتیشن شیشه ای فریم لس

طراحی و تولید پارتیشن فریم لس، به گونه‌ای است که میزان پروفیل استفاده شده در ساخت آن خیلی کم است. از آن جا که پروفیل‌ها فضای کمی اشغال می‌کنند؛ در نتیجه با استفاده از پارتیشن شیشه ای فریم لس، فضایی که برای کار استفاده می‌شود، بیشتر است. از مزایای پارتیشن فریم لس، می‌توان به شفافیت بالای آن اشاره کرد. پارتیشن فریم لس به پارتیشن بدون فرم نیز شناخته می‌شود.

پارتیشن شیشه ای فریم دار

در ساخت پارتیشن فریم‌دار، این امکان وجود دارد که مشتری نوع متریال فریم را مشخص کند.در پارتیشن شیشه ای فریم دار ، فریم‌ها در انواع مختلف چوبی، آلومینیوم و فلزی وجود دارند.

پارتیشن شیشه ای با درب ریلی

پارتیشن‌ شیشه‌ای ریلی، با استفاده از ریل‌های آلومینیومی باز و بسته می‌شوند. استفاده از استیل در بدنه این پارتیشن، سبب افزایش طول عمر پارتیشن می‌شود و در زمان بازو بسته کردن این پارتیشن، هیچ صدایی تولید نمی‌شود.

پارتیشن شیشه ای و آلومینیومی

 ساختار پارتیشن شیشه‌ای با قاب آلومینیومی، به گونه‌ای است که شیشه آن، در داخل آلومینیوم کار گذاشته می‌شود. این پارتیشن برای جداسازی بخش‌های مختلف در اداره‌ها و مراکز تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرد. وزن سبک پارتیشن و مقاومت بالای آن، از جمله مزایای استفاده از پارتیشن شیشه‌ای و آلومینیومی است.

تقسیم بندی پارتیشن بر اساس نوع شیشه

پارتیشن شیشه ای سکوریت

برای ساخت پارتیشن، بهترین نوع شیشه‌ای که استفاده می‌شود، شیشه سکوریت یا نشکن است.

پارتیشن شیشه ای تک جداره معمولی

ساده‌ترین نوع پارتیشن، نوع تک جداره آن است که از یک لایه شیشه معمولی ساخته شده است. مقاومت پارتیشن تک جداره نسبت به پارتیشن دوجداره کم‌تر است اما از زیبایی بیشتری برخوردار است. البته کاهش هزینه پارتیشن با شیشه تک جداره نسبت به پارتیشن‌های دیگر کمتر و ارزان تر است.

پارتیشن شیشه‌ای تک جداره، یکی از انواع پارتیشن‌های شیشه‌ای است که برای جداسازی فضاهای مختلف در داخل ساختمان‌ها استفاده می‌شود. این نوع پارتیشن از یک لایه شیشه‌ای تک جداره ساخته شده است و به کمک سیستم فِرِم، در دو سمت به دیوار متصل می‌شود.

پارتیشن شیشه ای دو جداره

استفاده از پارتیشن دوجداره شیشه ای، ضمن اینکه از انتشار صدا در محیط جلوگیری می‌کند، این امکان را فراهم می‌کند که سیم‌های تأسیسات از بین جداره‌های شیشه عبور کنند. این مدل پارتیشن از چوب، شیشه، ام دی اف یا فلز ساخته می‌شوند. قیمت پارتیشن شیشه‌ای دو جداره نسبت به تک جداره نیز، بیشتر است. در ادامه مطلب، به بررسی لیست قیمت پارتیشن شیشه‌ای تک جداره و دو جداره می‌پردازیم.

  • پارتیشن تک جداره که شیشه آن ۱۰ میل است،  قیمت 000/200/1
  • پارتیشن تک جداره که کل آن شیشه است با شیشه ۱۰، قیمت 000/500/1
  • پارتیشن دوجداره شیشه ای با ۲ لایه شیشه ۵ میل مدل مروارید، قیمت 000/800/2
  • پارتیشن دوجداره با ۲ لایه شیشه ۵ میل مدل نگین، قیمت 000/800/3

پارتیشن شیشه ای هوشمند

شیشه‌های به کار رفته در این پارتیشن، به گونه‌ای هستند که با استفاده از ریموت می‌توان آن‌ها را به صورت مات یا شفاف درآورد.

پارتیشن شیشه ای طرح دار

از آن جا که امکان سفارشی سازی پارتیشن شیشه‌ای طرحدار، وجود دارد و بر اساس سفارش مشتری ساخته می‌شود در نتیجه در بین دیگر پارتیشن‌ها بسیار مورد توجه قرار گرفته است. پارتیشن های طرح دار در دو نوع فریم دار و بدون فریم ( پارتیشن فریم لس) ساخته می‌شود.

 برند نما سازه آلومینیوم، با برخورداری از کادری متخصص و کارآزموده، انواع پارتیشن‌های شیشه‌ای مدرن را به مشتریان عرضه می‌کند. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه انواع پارتیشن‌های شیشه‌ای، می‌توانید به سایت namasaze.com مراجعه کنید.

قیمت پارتیشن شیشه ای

پارتیشن Partition به معنای دیوارک جداکننده ی ثابت یا متحرک است و از قسمت‌های مختلفی تشکیل شده است. با توجه به جنس اجزای به کار رفته در آن، قیمت خرید پارتیشن شیشه ای متفاوت خواهد بود. در ادامه مطلب، عوامل مختلفی که روی قیمت پارتیشن اثرگذار است را بررسی می‌کنیم.

قیمت پارتیشن شیشه‌ای به عوامل مختلفی مانند نوع شیشه، ضخامت، طراحی، ابعاد و شرایط نصب وابسته است. برای مثال، پارتیشن شیشه‌ای دو جداره، قیمت بیشتری نسبت به پارتیشن‌های شیشه‌ای تک جداره دارند.

به طور کلی، برای تعیین قیمت پارتیشن شیشه‌ای، نیاز به بررسی محل پروژه و مشاوره رایگان کارشناسان نماسازه میباشد.

در صورت انتخاب پارتیشن شیشه‌ای قبل از خرید از شرکت نماسازه آلومینیوم استعلام قیمت بگیرید و با شماره 02122129841 در تماس باشید.

اجزای به کار رفته در پارتیشن

سازه آهنی پارتیشن رنگ کوره‌ای داشته باشد و یا اینکه به صورت استنلس استیل باشد. اندازه‌هایی که انواع فریم آلومینیومی رنگ کوره‌ای می‌تواند داشته باشد. رنگ فریم آلومینیومی چگونه باشد؟ (الکترواستاتیک، آنادایز و یا رنگ کوره‌ای). اینکه روی فریم، کاور استیل به کار رفته باشد یا نه؟ درب‌های بازشویی که در طراحی پارتیشن به کار رفته است به چه تعداد است؟ درب‌های شیشه پارتیشن به صورت لولایی باز شوند و یا کشویی. نوع یراق آلات استفاده شده در پارتیشن (استنلس استیل، سربی و آلومینیومی) و خرید پارتیشن شیشه ای ارزان و لیست قیمت پارتیشن شیشه ای را از شرکت نما سازه آلومینیوم استعلام بگیرید.

مزایا و معایب پارتیشن شیشه ای

از جمله مزایای پارتیشن شیشه‌ای می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مانع انتقال صوت می‌شود و به عبارتی از نظر صوتی عایق مناسبی است.
  • فضایی که مجهز به دیوار شیشه‌ای است، از نور طبیعی برخوردار است.
  • حمل و نقل و نصب آسان پارتیشن وجود دارد.
  • از ماندگاری بالایی برخوردار است و نگهداری آن آسان است.
  • هزینه کمتری نسبت به دیوارکشی لازم دارد.
  • نصب و اجرای آن سریع انجام می‌شود.
  • این محصول در تنوع بالایی تولید می‌شود.
  • استفاده از پارتیشن شیشه‌ای، به دکوراسیون، زیبایی خاصی می‌دهد.
  • شعاع دید در استفاده از دیوار شیشه‌ای بالا می‌رود.
  • ارزش  مالی ساختمان افزایش پیدا می‌کند.

و معایب پارتیشن شیشه‌ای به شرح زیر است:

  • حریم خصوصی کم می‌شود.
  • اگر در ساخت پارتیشن، از شیشه‌های معمولی استفاده شود مقاومت آن در برابر ضربه و یا اختلاف دما، کم می‌شود. پس بهتر است از شیشه‌های دو جداره و یا سه جداره استفاده شود.
  • ارتباط جمعی کاهش پیدا می‌کند.
  • شیشه از عایق حرارتی بالایی برخوردار نیست.
  • نیاز به نظافت منظم

با توجه به مزایا و معایب ذکر شده، پارتیشن شیشه‌ای انتخاب خوبی برای ساختمان‌های مدرن، واحدهای اداری و سازمان‌هایی است که دنبال جداسازی فضاهای خود هستند.

پارتیشن استیل

پارتیشن استیل، یکی دیگر از انواع پارتیشن‌هاست که به طور عمده از جنس فولاد ضد زنگ ساخته شده است. این نوع پارتیشن برای جداسازی فضاهای مختلفی در ساختمان‌ها استفاده می‌شود. پارتیشن استیل در بین پارتیشن‌های دیگر چوبی، شیشه‌ای، پلاستیکی و فیبر شیشه‌ای، دارای مزایایی همچون طول عمر بیشتر، مقاومت در برابر آتش سوزی و ضربه‌های فیزیکی و دارای یک پوشش مقاوم و بهداشتی است، می باشد.

با توجه به مزایا و معایب این دیوار کاذب، پارتیشن استیل گزینه خوبی برای ساختمان‌های مختلفی مانند ادارات، بیمارستان‌ها و معماری داخلی ساختمان می‌باشد.

سخن آخر

نصب و اجرای پارتیشن شیشه‌ ای مدرن و جام بالکن، از اهمیت بالایی برخوردار است. چرا که اگر به درستی نصب شود، باعث افزایش عملکرد و ماندگاری پارتیشن می‌شود. بهتر است از پارتیشن شیشه‌ای ارزان، کمتر استفاده شود؛ زیرا ممکن است با تغییر دمای محیط، شیشه آن ترک بخورد و خطرساز شود. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره در مورد پارتیشن‌های شیشه‌ای، می‌توانید با کارشناسان شرکت نماسازه آلومینیوم تماس بگیرید.

4/5 - (1 امتیاز)

نظری وجود ندارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × دو =