نرده شیشهای، هندریل شیشه ای، حفاظ شیشهای از جمله المانهایی است که در ساختمانهای مدرن امروزی بسیار استفاده میشود. آنچه که این هندریل را از سایر محصولات مرتبط متمایز میکند امروزی و مدرن بودن آن است. ایمنی و نگهداری از این محصول از اهمیت زیادی برخوردار است و در ساختن آن از شیشه سکوریت یا لمینت استفاده میشود که مقاومت زیادی در برابر فشار و خرد شدن دارد. سازههای این محصول از مقاومت بالایی برخوردار بوده و میتوان پایههای آن را روی سطوح مختلفی همچون بتن، چوب سخت، کامپوزیت و … نصب کرد. شما هم میتوانید از این محصول برای زیباتر شدن منزل یا محل کارتان استفاده کنید. اگر به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید تا آخر مطلب همراه ما باشید.

انواع هندریل شیشه ای
اکنون که متوجه شدید هندریل شیشهای چیست قصد داریم انواع مختلف آن را به شما معرفی کنیم. انواع آنها به قرار زیر هستند:
هندریل شیشه ای دفنی
این نوع نرده شیشهای به صورت توکار است و پایههای آن در زمین نصب شده و به اصطلاح در زمین دفن میشود به همین دلیل به نام هندریل دفنی معروف است. این محصول به دو صورت لاچنل و فولادی کاربرد دارد. در اجرای آن از شیشه سکوریت یا لمینت برای درون پروفیل نرده شیشهای یا ریل مورد استفاده قرار میگیرد. این نوع اجرا مورد توجه بسیاری از مردم است برای جلوگیری از آسیب رساندن شیشه به پوست در هنگام گرفتن شیشه، لبههای آن را دیاموند خورده میکنند و به این ترتیب شما میتوانید به راحتی شیشه را لمس کنید بدون اینکه به دست شما آسیب برسد. این مدل بیشتر برای بالکن استفاده میشود استفاده از نرده شیشهای بالکن زیبایی و جذابیت فوقالعادهای به بالکن شما میبخشد.
نرده شیشه ای اسپیگات
یکی دیگر از پایههای مورد استفاده روکار نرده شیشهای اسپیگات است. پایه نرده شیشهای در آن، از دو جنس فولاد و استیل بوده و قالبگیری هم به صورت گرد و مستطیلی است. این نرده برای پروژههایی که با کمبود وقت مواجه هستند، استفاده میشوند. چون خیلی سریع و راحت قابل نصب هستند. هر پنل آن باید دارای دو پایه به ارتفاع ۱۲ تا ۱۵ سانتیمتر داشته باشد. از این نرده برای نصب جانپناه شیشهای استخر استفاده میشود چون پایههای آن ضدزنگ است و با قرار گرفتن در معرض آب، پایهها خراب نمیشوند.
هندریل شیشه ای اکسپوز
این مدل از نرده شیشهای که به عنوان نرده روکار شناخته میشود، شیشههای یکدستی هستند که داخل پروفیل آلومینیوم قرار گرفتهاند. ارتفاع آنها ۱۰ سانتیمتر بوده و ضخامت شیشههای آن ۱۰ تا ۱۲ میل است. روکشهای آلومینیومی آن را میتوان در رنگهای مختلف و مطابق با نظر کارفرما تغییر داد. این مدل نرده روکار شبیه به هندریل دفنی است و تنها در روکار یا توکار بودن با هم متفاوت هستند.
حفاظ شیشه ای فیکس پوینت
از مدلهای دیگر هندریل شیشهای، نوع فیکس پوینت یا دکمهای است. این مدل از دو بخش اصلی شیشه سکوریت و بست پوینت گلس بوده و مانند نوع دفنی فضای دید خوبی دارند. شیشههای مورد استفاده در این مدل ۱۰ میلیمتر ضخامت دارند. با توجه به محل نصب آن میتوان از شیشههای رنگی هم استفاده کرد. از نکات جالب در این مورد میتوان به نصب این نرده به دیوار یا راهپله اشاره کرد. بستهایی هم که برای اتصال استفاده میشود از نوع ضدزنگ است؛ دکمههای مورد استفاده هم میتواند در رنگهای مختلف باشند.
همچنین میتوانید جهت مشاهده انواع پارتیشن و استعلام قیمت پارتیشن شیشه ای با کارشناسان نماسازه در ارتباط باشید.

مزایا و معایب هندریل شیشه ای
هندریل شیشهای مزایا و معایبی دارند که در اینجا به ذکر آنها میپردازیم:
مزیت های هندریل شیشه ای
چون هندریل شیشهای شفافیت بالایی دارد شما با استفاده از آن میتوانید محیط دلبازی داشته باشید و میتوانید با دیدن مناظر زیبا لذت ببرید. همچنین استفاده از آن ارزش ملک را بیشتر میکند. از جمله مزایای دیگر آن میتوان به قابل تغییر بودن آن در طراحیهای مختلف محیطی اشاره کرد، به این ترتیب که با توجه به نوع نمای شیشهای میتوان سیستم چفت و بست را تغییر داد و برای افرادی که دارای حیاطی هستند که ظاهر کلاسیک دارد استفاده از ترکیب شیشه و فلز با رنگهای مات پیشنهاد میشود. نباید فکر کنیم چون جنس نردهها از شیشه است، مقاومت کمی دارند؛ بلکه دارای دوام و عمر طولانی هستند. از مزایای دیگر آنها میتوان به استفاده از آن به عنوان بوم نقاشی برای کودکان اشاره کرد.
عیوب هندریل شیشه
در کنار تمام مزایایی که در بالا به آن اشاره کردیم این هندریلها معایبی هم دارند؛ از جمله اینکه چون شیشه شفاف است و حیوانات متوجه آن نمیشوند ممکن است با برخورد به آن آسیب ببیند. تمیز کردن و دسترسی به دو طرف آن هم کار سختی است. برخی از مردم هم عادت دارند به این نردهها تکیه دهند اگر چه این شیشهها مقاومت بالایی دارند اما تکیه دادن به آن سبب میشود فریم آن لق شده و در نتیجه شیشه بشکند. از معایب دیگر آن بالا بودن قیمت نرده است. چون پنلها و شیشههای مورد استفاده در آن گرانقیمت هستند و هزینههای بالایی را میطلبند.
اجزای نرده شیشه ای
همانگونه که اشاره کردیم جانپناه شیشهای انواع گوناگونی دارد و اجزای آنها شامل موارد زیر هستند که عبارتند از:
- اجزای نرده شیشهای دفنی: اجزای آن از هندریل آلومینیومی، شیشه سکوریت و لمینت و پایه نگهدارنده تشکیل شده است و در زمین کار گذاشته میشوند. برای نصب نرده شیشهای نیاز به آهنکشی است.
- اجزای هندریل اسپیگات: اجزای آن مانند نرده شیشهای دفنی است ولی روی زمین نصب میشوند و به آهنکشی نیازی نیست.
- اجزای هندریل اکسپوز: اجزای آن هندریل آلومینیومی، شیشه سکوریت و پایه نگهدارنده است. بین پنلها به اندازه یک سانتیمتر فاصله قرار دارد. از چسب سنگ و قطعه یو شکل که شیشه را نگه دارد استفاده میشود. در نصب آن از نگهدارنده عمودی استفاده نمیشود.
- اجزای هندریل فیکس پوینت: اجزای این نرده شامل هندریل آلومینیومی، شیشه سکوریت ۸ میلیمتری، شیشه لمینیت، ناودانی، پلیت، قطعه نگهدارنده استیل است.

قیمت هندریل شیشه ای
قیمت نرده شیشهای بر اساس پارامترهای مختلفی مشخص میشود و با توجه به نیاز به زیرسازی یا عدم نیاز به آن، کیفیت و میزان ضخامت شیشه جانپناه، کیفیت پایهها و آلیاژهای مورد استفاده و میزان پرت کار دارد. تمامی این عوامل در قیمت نهایی اجرای آن تاثیر میگذارد. قیمتگذاری آن بر اساس متر مربع و گاهی به صورت متر طول محاسبه میشود. همکاران ما در نماسازه آلومینیوم، آماده ارائه بهترین محصولات به شما هستند. شما میتوانید برای استعلام قیمت انواع آنها و از جمله قیمت نرده شیشهای تراس و قیمت بالکن شیشه ای با ما تماس بگیرید یا به سایت نماسازه آلومینیوم مراجعه کنید.
سخن پایانی
هندریل شیشهای این روزها بسیار متداول شده است و ما در جاهای مختلف آن را مشاهده میکنیم. اگر اجرای این نرده با دقت و به صورت اصولی انجام شود میتواند بسیار زیبا و ارزشمند باشد. انتخاب این نرده میتواند برای ساختمانهای با معماری مدرن بهترین گزینه باشد.
نظری وجود ندارد