فریم شیشه سکوریت

فریم شیشه سکوریت

شیشه‌های سکوریت برای انجام نصب و اجرا شدن نیاز به وسایل فراوانی دارند، به دلیل اینکه شیشه به‌تنهایی نمی‌تواند نقش اصلی را اجرا کند و برای نصب و اجرا شدن در هر مکانی نیازمند فریم نیز هست. از دیگر وسایلی که نقش اصلی را در اجرا شیشه سکوریت ایفا می‌کنند، می‌توان به بست‌های شیشه سکوریت، قفل نشکن شیشه سکوریت، فریم شیشه سکوریت و غیره اشاره کرد. فریم شیشه سکوریت قابلیت آن را دارد که درب و شیشه‌های ثابت را به‌صورت کاملاً طبیعی نگهداری کند و از شکستن و افتادن آن‌ها جلوگیری نماید. بهتر است بدانید فریم شیشه سکوریت کاربرد فراوانی دارد و معمولاً برای درب‌هایی که به‌صورت اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک عمل می‌کنند، استفاده می‌گردد. فریم شیشه سکوریت ممکن است از جنس‌های متفاوتی ساخته شده باشد؛ مثلاً از جنس آلمینیوم و از ررنگ‌های سفید، آنادایز و طلایی ساخته و تولید می‌گردند. البته رنگ‌های سفید و طلایی که در فریم شیشه سکوریت استفاده می‌شوند، از جنس استیل هستند و آلمینیومی نیستند. فریم شیشه سکوریت که درب‌های اتوماتیک استفاده می‌شود، کیفیت بالایی دارد و توانسته است مورد استقبال مشتریان قرار بگیرد. در ادامه این مطلب با انواع فریم‌های شیشه سکوریت آشنا خواهیم شد.

قیمت انواع فریم شیشه سکوریت درب اتومات و پارتیشن

فریم درب اتوماتیک شیشه سکوریت

این نوع فریم که برای درب‌های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک مورد استفاده قرار می‌گیرد، کیفیت بسیار بالایی دارد و زیبایی خاصی به درب‌های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک خواهد داد. فریم‌هایی که برای درب‌های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک استفاده می‌شوند، دارای دو عدد فریم با ویژگی ارتفاعی هستند که برای کناره‌های یک درب و همچنین برای بالا و پایین کردن آن مورد استفاده قرار می‌گیرند. این دو نوع فریم شیشه سکوریت برای درب‌های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک را فریم باریک و فریم پهن نیز می‌نامند.

 فریم شیشه سکوریت هنگامی‌که برای یک کار مورد استفاده قرار بگیرند، برای درب‌هایی که معمولی هستند با ارتفاع هشت سانتی‌متر مناسب است و برای فریم‌های ارتفاعی که برای درب‌های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک مورد استفاده قرار می‌گیرند سه نیم سانت است. در صورتی‌ که از فریم پهن برای شیشه سکوریت استفاده گردد، باید از کفی هشت و فریم ارتفاعی آن نیز شش سانتی‌متر باشد. بهتر است بدانید فریم‌هایی که برای درب‌های اتوماتیک مورد استفاده قرار می‌گیرند، معمولاً فقط از نظر عرضی تفاوت دارد و هنگامی‌که این نوع فریم شیشه سکوریت برای درب‌هایی استفاده شوند که اتوماتیک نیستند، تمام لولاها باید در داخل کار قرار بگیرند.

قیمت فریم شیشه سکوریت

قیمت فریم شیشه سکوریت می‌تواند به عوامل مختلفی بستگی داشته باشد؛ زیرا این فریم مانند تمام وسایل مربوط به شیشه‌های سکوریت جنس‌های متفاوتی دارد. یکی از بهترین جنس‌های فریم شیشه سکوریت، جنس استیل است و مرغوب‌ترین جنس بازار شناخته می‌شوند؛ به همین دلیل دارای قیمت بالاتری هستند. بهتر است بدانید رنگ‌هایی که برای فریم‌ها انتخاب می‌شوند، نیز در قیمت آن می‌تواند تأثیرگذار باشد. رنگ‌های طلایی با جنس استیل از قیمت بالاتری نسبت به دیگر رنگ‌ها دارد و مقاومت و ماندگاری بیشتری نیز نسبت به دیگر رنگ‌ها دارد.

 از دیگر رنگ‌هایی که برای فریم شیشه سکوریت وجود دارد و قیمت بیشتری نسبت به دیگر رنگ‌ها می‌تواند داشته باشد، رنگ‌های سفارشی هستند که به سلیقه مشتری روی فریم شیشه سکوریت طراحی می‌شود. یکی دیگر از عواملی که بر قیمت فریم شیشه سکوریت تأثیرگذار است ارتفاع و ضخامت تمام فریم‌ها است. نرخ فریم‌هایی با ضخامت بیشتر و پهن‌تر، نسبت به طرح نازک‌تر بالاتر هست.

کلام آخر

شیشه سکوریت از آن دسته وسایلی است که به‌تنهایی نمی‌تواند روی درب‌های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک قرار بگیرد و نیاز به فریم دارد. فریم‌ها انواع مختلفی دارند که نوع استیل و آلومینیوم از همه جنس‌ها مرغوب‌تر بوده و کیفیت بهتری نیز دارد. برای استفاده از فریم شیشه سکوریت، در درب‌های معمولی باید لولاها در داخل قرار بگیرند. قیمت فریم شیشه سکوریت و یا پارتیشن شیشه ای به عوامل مختلفی بستگی دارد. برای مثال می‌توانیم به جنس آن اشاره کنیم که جنس استیل و آلومینیوم قیمت بالاتری دارد و همچنین ممکن است به‌صورت سفارشی باشد و باسلیقه مشتری ساخته شود که بر اساس همان، قیمت آن متفاوت است.

نظری وجود ندارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *